Stem op jouw favoriete foto

stemmen fotowedstrijd bodegraven-reeuwijk

Stem snel op jouw favoriet!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hoe werkt het stemmen?

 1. Bekijk alle ingezonden foto’s onderaan deze pagina.
 2. Je stemt op een foto uit beide categorieën.
 3. Schrijf het nummer op van de foto’s waarop jij wilt stemmen.
 4. Houd die nummers bij de hand als je naar het online stemformulier gaat.
 5. Doorloop de stappen en stem op jouw favorieten.
 6. Met jouw stem zorg jij ervoor dat de foto’s van jouw keuze meedingen naar een mooie prijs.
 7. Stemmen op jouw favoriete foto kan van 20 april tot 4 mei.

STEM OP JOUW FAVORIETE FOTO

Vanuit Het Groene HartHuys in Bodegraven organiseren we de Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk waar jij wellicht een foto voor hebt ingestuurd. De inzendingen zijn inmiddels gesloten maar stemmen op jouw favoriet kan nog wel.

Stemmen kan nu!

Naast prijzen van de vakjury geven we ook twee publieksprijzen weg. De inzendingen met de meeste stemmen winnen ook een mooie prijs. Stem jij op jouw favoriet? Alle inzendingen bekijk je onderaan deze pagina. Stemmen op jouw favoriete foto kan van 20 april tot 4 mei.

Welkom op de prijsuitreiking zaterdag 18 mei

Op zaterdag 18 mei maken we de winnaars bekend in Het Groene HartHuys en daar maken we graag een feestje van. Maar voor het zover is, gaan we een spannende tijd tegemoet. We gaan op zoek naar het perfecte plaatje van Bodegraven-Reeuwijk!

Inzendingen Fotowedstrijd

Hieronder een overzicht van alle inzendingen van de fotowedstrijd. Welke vind jij het mooiste? Schrijf het nummer alvast op. 

Categorie: t/m 16 jaar

Categorie: vanaf 17 jaar

fotowedstrijd bodegraven-reeuwijk

Maak kennis met de vakjury

Alle inzendingen van deelnemers aan de Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk worden vakkundig beoordeeld door:

Als fotograaf kan ik natuurlijk niet anders dan enthousiast zijn over deze fotowedstrijd. Er zit zo ontzettend veel creativiteit in onze dorpen, dat moeten we gewoon zichtbaar maken. Met deze wedstrijd gaan we de boel eens even lekker in beweging zetten en elkaar inspireren. Samen met mijn medejuryleden kijk ik met veel plezier uit naar de inzendingen. Leuk als je meedoet!

Ap Quist

Jurylid, Fotograaf bij Apart Fotografie

ap quist

De kracht als beeldmaker is dat je zichtbaarheid kunt geven wat misschien andere over het hoofd zien. Door een gebeurtenis of object in een perspectief te zetten kun je anderen activeren ook anders naar hun omgeving te kijken. Ik kijk uit naar alle inzendingen!

Martha Stroo

Jurylid, Fotograaf bij Martha Photography

werk van martha stroo fotograaf

Als portretfotograaf fotografeer ik natuurlijk het liefst mensen. Hun emotie, hun liefde, de band tussen mensen. Juist daarom kijk ik enorm uit naar inzendingen met mensen uit het Groene Hart en hun connectie met het thema dat jij kiest voor jouw foto. Een boer aan het werk op zijn land, de liefde van lokale betrokkenheid, elementen uit de natuur. Beelden van echte mensen uit en in het Groene Hart.

Dasja Dijkstra

Jurylid, Fotograaf van Das’ Knuss Fotografie

werk van dasja dijkstra fotograaf

Expositie in Het Groene HartHuys in Bodegraven

De meest ideale plek voor een expositie van de winnende foto’s is natuurlijk Het Groene HartHuys in Bodegraven. In de Bouwsteeg vind je ons karakteristieke pand dat ruimte biedt aan iedereen die wil genieten van kunst, cultuur, historie en muziek. Knus, kleinschalig, maar groots in creaties van bijzonder hoge kwaliteit en van eigen bodem. 

In Het Groene HartHuys staat de verbinding van kunst, cultuur en historie centraal. Regelmatig worden er exposities georganiseerd met werk van lokale kunstenaars, muziekmiddagen met wisselende thema’s of informatieve bijeenkomsten. We vinden het belangrijk om een plek te creëren waar mensen elkaar kunnen inspireren. Het effect van onze maatschappelijke rol zien we terug in het enthousiasme tijdens de jaarlijkse Kunstroute door Bodegraven-Reeuwijk en de drukbezochte inloop bij muzikale activiteiten. Om een nog breder bereik te krijgen en iedereen te laten kennismaken met Het Groene HartHuys organiseren we in 2024 voor het eerst de Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk.

fotowedstrijd
fotografie wedstrijd

Welke plaatsen vallen er binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk?

Nieuwerbrug, Driebruggen, Waarder, Hogebrug, Meije, Sluipwijk, Tempel, Reeuwijk-Dorp, Reeuwijk-Brug en Bodegraven. Inwoners van deze dorpskernen kunnen deelnemen aan de Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk.

Sponsoren

Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van:

Mediapartners en organisatie

Het Groene HartHuys Logo
fotowedstrijd bodegraven-reeuwijk

Maandelijkse een nieuwe expositie

Iedere maand start er een nieuwe expositie. Dit kan een expositie zijn van:

 • Kunstenaars uit alle kernen van Bodegraven-Reeuwijk
 • Kunstenaars uit het Groene Hart
 • Een speciale expositie rondom jong talent uit onze gemeente of regio.
 • Een historische tentoonstelling

Maandelijkse Groene Artpubs

Een Groene Artpub kan allerlei vormen aannemen. Voorop staat een interessante en culturele middag in het Groene HartHuys dat een breed publiek zal aanspreken en waarbij veel kunst en cultuurliefhebbers aanwezig zullen zijn. Het kan een lezing zijn, livemuziek, een kunstenaarscafé. Kortom een maandelijkse culturele bijeenkomst vergezeld met een hapje en een drankje. We koppelen de artpub steeds aan de opening van de maandelijkse expositie.

Maandelijkse historische fotopresentaties

Iedere eerste dinsdagochtend en iedere laatste donderdagavond van de maand organiseren we een gratis fotopresentatie rondom een historisch maandthema. Dit is een activiteit vanuit de historische kring die bekend is bij een breed publiek. We besteden in het Groene HartHuys op allerlei manieren aandacht aan deze activiteit om ook anderen te interesseren voor de historische fotopresentaties.

Talentpodium

Eens in de twee maanden willen we een talentpodium organiseren. We nodigen hiervoor jong talent uit die zich aan het publiek willen presenteren. Het kan hierbij gaan om allerlei vormen van kunst met een kleine “k”,  zoals theater, dans, muziek en beeldende kunst. We willen hiermee aandacht vragen voor jong talent uit onze regio, uit het Groene Hart.

Creatieve workshops

Regelmatig houden we creatieve workshops, meestal met een link naar de dan zichtbare tentoonstelling.

In de komende week vinden in het Groene HartHuys de volgende activiteiten plaats:

Fotowedstrijd Bodegraven Reeuwijk
Op zaterdag 18 mei 2024 wordt de expositie van de Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk geopend. Tijdens de opening worden ook de winnaars van de prijzen bekend gemaakt. De opening en prijsuitreiking zal door wethouder Elly de Vries (Kunst & Cultuur) gedaan worden waarna er voldoende gelegenheid is om de expositie te bewonderen. Lees meer
Kent u de bekende Bodegraafse band Stage Act nog? De band die tijdens de najaarsmarkten het Evertshuis plat speelde. Na hun afscheid ging het muziek maken toch weer prikkelen en hebben ze een nieuwe band opgericht CARRY ON. Lees meer
Deze expositie toont het werk van Bas Domburg, Ilona Koot, Pierre Waelen en Satindra Kalpoe. De opening is op 23 juni om 16.30 uur. U bent van harte welkom! Lees meer

ADRES

Het Groene HartHuys

Bouwsteeg 6
2411 AB Bodegraven

info@hetgroeneharthuys.nl