Binnenkort is de lancering van een uniek e-magazine over lokale kunst, cultuur en geschiedenis in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en directe omgeving. Een magazine in de breedste zin van het woord: KNST!

Onder redactie van de bekwame handen en toegewijde geesten van ons team vrijwilligers en ‘in samenwerking met’ en ‘mede mogelijk gemaakt’ door het Groene HartHuys, Historische Kring Bodegraven, Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, de Culturele Commissie en het Evertshuis.

Het is niet zo maar een digitale publicatie. Centraal staan de verhalen die onze gemeente definiëren, de ambachten en streekproducten die onze regio kenmerken en de passies die onze dorpen met elkaar verbinden.

Kortom een levendig podium, waar de passie van alle (mede)inwoners in alle dorpen en kernen centraal staat. Waarbij de grenzen tussen amateur en professional vervagen. Van kunstenaars tot geschiedenisliefhebbers, van muziekliefhebber, culinaire ambachtslieden tot culturele pioniers – iedereen vindt een thuis in de pagina’s van KNST!.

De officiële onthulling van KNST! staat gepland en meer informatie volgt natuurlijk snel. Nu alvast onze uitnodiging om binnenkort KNST! te ontdekken.