Vele inzendingen zijn de afgelopen weken binnengekomen. Om te komen tot prijswinnaars per categorie had de jury, bestaande uit Martha Stro, Dasja Dijkstra en Ap Quist, een pittige taak om alle inzendingen te beoordelen.

Alle foto’s zijn beoordeeld en er waren over meerdere foto’s best wat discussies. Waar de één meer naar de compositie en thematiek keek, lag bij het andere jurylid meer het accent op de fotografische aspecten van de foto. De jury was enthousiast over het niveau van de foto’s en de talentvolle jeugdinzendingen. Uiteindelijk heeft de jury de winnaars geselecteerd die op zaterdag 18 mei bekend worden gemaakt.

De inzendperiode van Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk is inmiddels voorbij en de foto’s staan allemaal op de site van het Groene Harthuys. Stemmen kon tot 4 mei en dat is massaal gedaan. Alle publieksstemmen zijn geteld, de jury is eruit en uiteindelijk zelfs unaniem. Deze uitslag blijft strikt geheim tot zaterdag 18 mei. Heel graag tot dan!.

Programma prijsuitreiking Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk

15.00 – 15.30 Inloop (adres: Bouwsteeg 6, Bodegraven)
15.30 – 16.00 Opening en prijsuitreiking
16.00 – 17.30 Borrel

Het eerste drankje bij binnenkomst wordt aangeboden door Het Groene HartHuys.Op zaterdag 18 mei 2024 wordt de expositie van de Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk geopend in Het Groene HartHuys, Bouwsteeg 6 in Bodegraven. Tijdens de opening worden ook de winnaars van de prijzen bekend gemaakt. De opening en prijsuitreiking zal door wethouder Elly de Vries (Kunst & Cultuur) gedaan worden waarna er voldoende gelegenheid is om de expositie te bewonderen.

Na deze overzichtstentoonstelling van 4 weken verhuist de expositie naar het Huis van Alles in
Reeuwijk, van Staverenstraat 39.