Boek Van droom naar verbeelding

Alphons van Leeuwen zou woensdag 17 jan. 88 jaar geworden zijn. Ter gelegenheid daarvan heeft zijn echtgenote Henny een boek samengesteld met foto’s en verhalen over de kunstwerken van Alphons. Het boek is uitgebracht onder auspiciën van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk. Dinsdagavond wordt in het Groene HartHuys het boek aangeboden aan burgmeester Grauss, na vertoning van de film “Van Droom naar verbeelding” over Alphons werken.

Alleen al in het centrum van Bodegraven vindt  u op diverse plekken prachtige kunstwerken van Alphons. VVV Bodegraven-Reeuwijk is op het idee gekomen een wandelroute samen te stellen langs deze kunstwerken. Zo is er een handig kaartje met foto’s en uitleg die aan geïnteresseerden kan worden uitgereikt. De VVV is blij met deze uitgave die een mooie aanvulling is op het aanbod dat daar verder uitgegeven wordt. Het boek is as. dinsdagmorgen en avond te koop voor € 15,- in het Groene HartHuys en daarna voor € 17,50.- ook in de winkel en VVV..


’s Ochtends om 10.00 en ’s avonds om 20.00 uur is er de presentatie van een boekje met het levensverhaal en foto’s van veel werken van de bekende Bodegraafse kunstenaar Alphons van Leeuwen.

De presentatie is te zien op een groot scherm en de toegang is vrij!

Iedereen is van harte welkom.

Als u donateur wilt worden van de Historische Kring dan kunt u zich aanmelden tijdens de inloopochtend of een mail sturen naar info@historischekringbodegraven.nl. Voor slechts €15 per jaar steunt u ons.www.historischekringbodegraven.nl