Fotosessies met het thema “Optochten in Bodegraven”

Na de vele belangstellenden die bij het vorige thema “de Horeca” op bezoek kwamen, rekenen we in het Groene Harthuys nu ook op veel belangstelling voor dit thema “Optochten in Bodegraven”.

Bij grote evenementen zoals de Najaarsmarkt, vakantiespelen en de intocht van Sinterklaas werden en worden er optochten gehouden in Bodegraven. In vroegere jaren kwam het nog vaker voor dan nu, bijv. optochten bij Bevrijdingsdag op 5 mei of bij de jaarlijkse Reis van de Ouden van dagen. Muziekkorpsen zoals Semper Avanti en Triomf begeleiden het spektakel van een lange stoet die werd gevormd door vele sportverenigingen, scholen, bedrijven en agrarische clubs, alles in marsopstelling en soms met vaandels en praalwagens. Daarom is dit thema zo leuk omdat we vele bekenden terug kunnen zien in hun jeugdjaren. We vertonen stukjes film en veel foto’s in zwart wit en in kleur, dus kom kijken!

Vaste datum is de eerste dinsdag van de maand, dus nu dinsdag 2 april twee voorstellingen, om 10.00 en 20.00 uur in het Groene HartHuys, u bent van harte welkom en de toegang is vrij!